Østerledgaard Grundejerforening

Faskiner

Munkerup 24. juni 2012

De første 2 faskiner er nu blevet etableret ved hjørnet af de første 2 stikveje på højre hånd, når man kommer nedefra. Det ser ud til at entreprenøren har lavet et pænt stykke arbejde, og de store regnskyl, der har været i dag, er forsvundnet væsentligt hurtigere f.s.v. de sider, hvor faskinerne er lagt.

Hvis du har nogen observationer  eller kommentarer til faskinerne, hører vi meget gerne fra dig. Du kan skrive dit indlæg her.

Munkerup 31. januar 2012

Der er et stigende problem med at der flere steder opstår store vandansamlinger, når det regner meget. Dels er det generende for trafikken, dels ødelægger det vores vejbelægning.

Etableringen af de første faskiner var planlagt til at foregå i 2011, og der var i budgettet afsat kr. 32.500,-. Bestyrelsen kunne i 2011 ikke finde en samarbejdspartner, der var tilfredsstillende mhp. pris og troværdighed og har derfor valgt at overføre beløbet fra 2011 budgettet til 2012 budgettet. 

Bestyrelsen har nu fundet en samarbejdspartner og fået et tilbud på etablering af de første 2 faskiner på i alt kr. 27.500,-. Arbejdet udføres af Erik Andersen, Stæremosen 22, 3250 Gilleleje, og forventes gennemført i foråret 2012. Til at starte med vil der blive etableret faskiner ved de første 2 stikveje på højrehånd, når man kommer nedefra. Bestyrelsen vil først se effekten af disse faskiner, før vi beslutter, om vi vil etablere flere faskiner.

Vi glæder os meget til at se om det kan afhjælpe vores vandproblemer. 

 

Østerledgaard Grundejerforening | CVR: 89295211