Østerledgaard Grundejerforening
Juli 2012:
Festen blev en stor succes og både alle, der var mødt op, samt de omkringliggende huse nød godt af det fantastiske jazz-orkester, der kom og spillede. Nye tilflyttere og "gamle i gårde" mødtes og børnene fik nye legekammerater. Bestyrelsen havde stået for en del af maden, men derudover havde mange grundejere også medbragt lidt til fælles bordet. En rigtig dejlig aften i godt selskab.

Mange har ytret ønsket om at vi gentager succes'en. Nogle grundejerforeninger holder sådan en fest hvert år i forbindelse med afholdelse af generalforsamlingen. Hvad synes du? Har du lyst til at vi holder en ny sommerfest? Kontakt bestyrelsen eller skriv et indlæg på forum
 
Indbydelsen:

Munkerup, den 25. juni 2012
 

INDBYDELSE

JUBILÆUMSFEST

ØSTERLEDGAARD GRUNDEJERFORENING

LØRDAG DEN 7. JULI 2012 KL. 17.00

I TELTET HØJVEJEN 53

 

Kære Grundejer,

Som tidligere meldt ud, vil vi gerne fejre Østerledgaard Grundejerforenings 50 års fødselsdag og håber meget, at I har lyst til at deltage. Vi har fået lov til at slå telt op på den tomme grund for enden af Højvejen og bestyrelsen har været oppe for at rydde grunden.

Vi sørger for:  tag over hovedet, grill, borde, duge, stole, lys, musik, vin, tilbehør til         maden og kage til kaffe.

I sørger for:    kød/fisk til grillen, bestik, glas og service, evt. vand, og kaffe til kagen  

                        17.00 Vi mødes, tænder grill, dækker bordene

                        17.30 Surprise (håber vi)

                        18.00 Vi griller og spiser

                        22.00 Dans på bordene eller måske en hyggelig snak med din nabo 

                        ?        Festen slutter og vi hjælpes ad med at pakke ned

KOM, KOM, KOM og mød din nabo og genbo og nyd noget forhåbentligt god mad og vin. Vi håber også der kommer mange børn, så de også kan møde hinanden.

Vi hører også meget gerne fra jer, hvis I har gode idéer til festen eller har lyst til at give en hånd med.

Vi håber selvfølgelig, at I alle vil deltage, men for god ordens skyld vil vi lige advare om at musikken godt kan ”larme” lidt.

R.S.V.P. - TILMELD DIG NU

– eller senest mandag den 2. juli til Helle, på hsoelvsteen@gmail.com eller tlf. 21206865, så vi ved hvor mange vi skal lave mad til. Lad os også vide, hvor mange børn der kommer.

Mange sommerlige hilsner & på gensyn

BESTYRELSEN 

Østerledgaard Grundejerforening | CVR: 89295211